2017. január 28., szombat

Lenovo Thinkpad X200 dokkoló, bontatlan - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

 Ha megvásároltad, a következő adatokat automatikusan küldd el mailben, ne kelljen több körben levelezni: az átvevő neve és lakcíme plasztikkártyákról leolvasva, élő mobilszám, élő mailcím, és a kért postabox vagy postapont címe. Ezek pontos ismerete nélkül nem tudok postázni. Amennyiben az automatából vagy a postáról nem hozod el a több napos türelmi időben, akkor visszahozzák és térítés ellenében adják át. Ezt nem áll módomban kifizetni. Tényleg csak akkor vedd meg, ha ezeket elfogadod. Alku, csere nem érdekel, lakáscímre nem tudom küldeni. Minden egyéb tudnivalót ki fog küldeni a rendszer automatikusan, számlaszámmal együtt.
 Eladó a képeken látható Lenovo Ultrabase dokkoló. Gyári Lenovo zacskójában van, még nem volt kinyitva. A kulcs megvan hozzá, ott van a dokkolóhoz ragasztva. Az FRU kód a képen. Kompatibilis modellek: X200, X200S, X200T, X201, X201S, X201T. Természetesen van rajta DisplayPort is a DSUB mellett. Gyári DVD-írót és gyári adaptert felár ellenében tudok adni. Ezt az igényed licitálás előtt jelezd!
 Postaköltség postán maradó csomagként 990Ft, MPL automatába pakolva 490Ft. A küldés ára több darab egyidejű vásárlásakor nem nő, egy csomagban mehet több is!
Játékszabályok: korábbi zárást csak 100% körüli értékeléssel kérj, külföldre nem postázok, lakáscímre nem postázok. Ha megnyerted, 3 munkanapon belül jelentkezz kérlek, enélkül azonnal újra hirdetem. A személyes átvétel nem házhozszállítást jelent. Minden egyéb tudnivaló az i+ oldalon van a nevem alatt. Csak akkor vedd meg, ha ezeket elfogadod.
Remélem jó kezekbe kerül. Sok szerencsét.

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2017-02-05 18:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése