2017. szeptember 26., kedd

MyKronoz ZeFit aktivitásmérő karpánt - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Szinte új, kihsználtalanság miatt eladó!
A MyKronoz ZeFit aktivitásmérő karpánt 24 órás aktivitási és pihenési adat követést nyújt önnek a hét minden napján.  Ha ön a MyKronoz ZeFit aktivitásmérő karpántot használja, mindig tudhatja az időt, a megtett lépések számát, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát, és az alvással töltött idő mennyiségét. A MyKronoz ZeFit aktivitásmérő karpánt OLED kijelzőjén egyetlen pillantással ellenőrizheti az értékeket, melyek megjelenítése között a kezelőgomb rövid megnyomásával válthat.
A MyKronoz ZeFit aktivitásmérő karpánt által mért adatokat vezeték nélkül szinkronizálhatja iOS6+ és Android 4. 3+ Bluetooth 4. 0 támogatással rendelkező telefonjával,  vagy USB kapcsolaton keresztül számítógépével (OS X, Windows) a letölthető ingyenes alkalmazások segítségével. Az alkalmazások segítségével beállíthat napi aktivitási célokat, a mindennapi teendőkkel kapcsolatos emlékeztetőket, és kielemezheti, megfigyelheti teljesítményének számadatait.
A Zefit alkalmazás segítségével beállíthatja az okosóra egyes funkcióit,  tájékoztatást kap aktivitásának és alvásának adatairól,  statisztikákat tekinthet meg, beállíthatja a napi edzési célokat, emlékeztetőket.
Műszaki adatok:  
Méret és körméret Min: 161 mm /5. 7", Max: 209 mm /8. 23", Szélesség: 20 mm /0. 8"
Súly: 25 g
Bluetooth: 4. 0
Akkumulátor: Li-ion - 60 mAh
Készenléti idő: 3-4 nap
Töltési idő: 2 óra
Memória: 7 nap aktivitása
Kijelző: OLED
Szenzor: 3 irányú, gyorsulásérzékelő
Működési hőmérséklet: -20° C-tól 40° C-ig
Vízállóság: csepp, verejték és esőálló


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-17 11:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése