2019. október 28., hétfő

Zepter Zespresso CAFÉ ZES-200 kapszulás kéváfőző - Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Eladó egy megkímélt állapotú, tökéletesen működő kapszulás Zepter kávéfőző.
Leirás alapján a Zepter által forgalmazott kapszulát ajánlják hozzá. Mi Aldis kapszulával használtuk ami egy kicsit rövidebb mint az eredeti.
Postázás Vaterafutárral, bármely választott mód díjszabása szerint.
Leirás: http: //www. zepter. hu/MainMenu/Products/HomeArt/Ze-presso-Cafe/Zep-200. aspx
Mérete (szélesség-mélység-magasság): 305x185x265 mm
Súly: 4. 4 kg
Feszültség: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Víztartály kapacitása: 1 liter
Teljesítmény: 820-980 W
Szivattyú nyomás: 19 bar
A kapszulás kávéfőzők új nemzedéke
A Ze-Presso kávégép a tisztaságot, az egyszerűséget, és a sokoldalúságot testesíti meg, és a legmodernebb technológia segítségével készíti el az ideális olasz presszókávét. A kávé egyedi, gazdag és finom aromáját a Ze-Presso előfőző funkciója emeli ki. A válogatott, frissen pörkölt és darált kávét nagynyomású forró víz járja át, gondoskodva a tökéletes presszókávé esszenciáját adó ízvilágról. Csupán egyetlen gombnyomás, és máris élvezheti a legfinomabb olasz barista-jellegű kávét. Hihetetlenül egyszerű, mégis oly ízletes. Az Ön kávéja!
Automatikus leállítás funkció
Számunkra nagyon fontos a környezettudatosság, így kávégépünk rendelkezik automata leállítás funkcióval, amely biztosítja az optimális energiafogyasztást és a praktikus üzemeltetést.
Kávékészítés a Ze-Presso-val
A kávégép az optimálisnak nevezhető 88– 90° C vízhőmérsékleten készíti a kávét, a kávékapszulákban pedig magas gőznyomást hoz létre (9 bar). Az első cseppekből készül a presszókávé felső rétege, amely biztosítja az ital megfelelő hőmérsékletét, és ez szolgál alapul a 2– 4 milliliternyi habnak is. A főzés végén képződik a kávé krémrétege; ennek állagából szemmel is megállapítható a főzet minősége. Önnek csupán néhány másodpercébe kerül, hogy 5 különböző kávéfajtánk valamelyikéből tökéletesen lágy és gazdag ízvilágú presszókávét készítsen.
Kávéval finomabb az élet!
Átadhatja magát a klasszikus presszókávé ízének, vagy kedve szerint ízesítheti, ha épp lattét, cappucino-t, mochát, vagy macchiato-t szeretne.

Jelenlegi ára: 8 900 Ft
Az aukció vége: 2019-11-18 17:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése