2019. december 30., hétfő

Csodatölcsér ILLATOS! INTENZÍV SZÍNEK! 40 DB MAG! EXTRA CSOMAG! - Jelenlegi ára: 990 Ft

Csodatölcsér
(Mirabilis jalapa)
GAZDAG VIRÁGZÁS!
INTENZÍV SZÍNEK!
HOSSZÚ VIRÁGZÁSI IDŐ!
30-100 cm magas, egyéves növényként nevelt nyári virág, mely úgy, mint a dália, átteleltethető.   Ültethető évelőágyba, alacsony kerítések takarására, ülőhelyek köré vagy a ház mellé szegélynek. Ha magjait elszórta, következő évben már csak a ritkítás lesz a feladatunk, mert minden évben megbízhatóan és bőségesen jönnek elő a magoncok.
A csodatölcsér környezeti igényei: Termőhelye napos, meleg, talaja meszes, mélyen művelt, tápanyagban gazdag legyen. A havonkénti fejtrágyázást meghálálja. Ültetés előtt lazítsuk fel a talaj, hogy a répaszerű húsos gyökerek zavartalanul tudjanak fejlődni. Az ültetőgödröt dúsítsuk fel tápanyagban gazdag komposzttal.
A csodatölcsér ültetése
 Vethetjük rögtön a helyére is a virágágyásba.
Ültetés előtt a gyorsabb csírázás érdekében, érdemes a magokat  meleg vízben áztatni egy éjszakán keresztül.
Lazítsuk fel a talajt, keverjünk komposztot a kerti földhöz, és egymástól 15-18 cm távolságra 2-3 szemet szórjunk fészkenként.
A csodatölcsér teleltetése:
A fagyok előtt ássuk fel a gumókat, és a földet távolítsuk el róla. A szárát vágjuk vissza. Száraz, hűvös helyen, a dáliákkal együtt teleltethetjük.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékünket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egy levélben postázunk Önnek!


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2020-01-19 18:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése