2020. június 24., szerda

VADONATÚJ!!! FÉLÁRON!! Jégeső ellen autóponyva autótakaró Van és SUV autóra - Jelenlegi ára: 32 500 Ft


A licit tárgya: autó takaró ponyva
 
Vadonatúj!!!
Féláron!!! új ára 199 Euro volt!!! Itt egy hasonló, eggyel kisebb linkje: KATT IDE!
Édesapám hagyatékából maradt.
Neki vásároltam a VW Touareg-jára, de sosem került sor a használatára.
Alpin márkájú jégeső elleni autótakaró ponyva. Minden Van és SUV autóra ajánlott. Speciális 4 mm vastag réteg védi az autó olyan jégzáporra érzékeny részeit mint a motorháztető, tető, csomagtér ajtó ablakok és a sárvédő elemek felső részei. Az ponyva oldala vízhatlan poliészter anyagból készült.
Védelmet nyújt bármely klímában, jég, napsütés, eső, szmog és por ellen, valamint véd olyan lehulló tárgyaktól is mint a fenyőtoboz, dió, faág, stb...
Belül egy puha, nem szőtt textília van, mely óvja az autó fényezését a karcolásoktól. Nagyon tartós, vízálló és lélegző anyag. Első ás hátsó gumírozott résszel.
Védelmet nyújt 12 mm átmérőjű 70 km/h sebességű jég ellen!!!
Két hevederrel rendelkezik, hogy biztonságosan rögzíthető legyen a gépjárműre nagy szélben is.
Méretek:
142cm magas
195 cm széles
515 cm hosszú
Van még sok eladó termékem az édesapám után. Például: Bosch középmotoros elektromos bicikli, Sebo HS2 automata állóporszívó, Tomtom XL GPS autós navigáció, Atera tetőtartó Audi A6 Avant-ra, fa Jézus Krisztus feszület, napi 15 kg kapacitású jéggép, egy új Jacques Lemans golf karóra, 400 db golflabda, Rowi hamuporszívó, egy új King Kraft szegélyvágó, egy kávéautomata gép, 3 db-os operett CD, ipari forgóvillás kerekek, ipari mágnesek, egy ipari 530 W-os 400-as csőventillátor (S&P Vent-400), autóba univerzális térelválasztó kutyarács és egy kutya kennel, egy 200 l-es kerti zárható műanyag görgős tároló doboz, egy Bosch 1. 200 W-os kézi körfűrész, Black&Decker 400W-os sövényvágó, DVA LT8 olasz vízlágyító készülék, stb... Érdemes az összes hirdetésemet megnézni!  
Van sok más termékem is, (például Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 32 500 Ft
Az aukció vége: 2020-06-24 21:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése