2020. július 27., hétfő

Cold Steel Pendleton Lite Hunter kés - Jelenlegi ára: 11 790 Ft


A Pendleton Lite Hunter legújabb változata kimondottan a vadászok igényei szerint készült. Tervezésében a híres késtervező és vadász, Lloyd Pendleton is részt vett, aki tapasztalatait megosztva működött együtt a Cold Steel tervezőivel. Rövid vastag pengéje, vastag, kényelmes fogást biztosító markolatban folytatódik, amely lehetővé teszi, hogy a vadász magabiztosan tartsa kezében és vezesse a pengét.
A kés pengéje a bevált német Krupp cég által gyártott 4116-os rozsdamentes acélból készült. Ez az acél rendkívül jó él tartó tulajdonságokkal rendelkezik, és könnyen lehet újra élesíteni. A rövid pengéjű kés kiválóan megfelel nyúzásra, zsigerelésre. Markolata rendkívül erős polipropilén, mely ellenálló a mechanikai hatásokkal és az időjárással szemben.
Matt felületű textúrája még nedves kézzel fogva is biztos fogást nyújt. A markolat végén furatot helyeztek el, melybe zsinór fűzhető, ami a derékszíjhoz rögzítve megakadályozza a kés elvesztését. A kés kiváló választás mindazok számára, akik a vadászat, horgászat szerelmesei, de a mindennapi életben is kiválóan megállja a helyét. A késhez tartozékként egy finn típusú Codura tokot is kapunk, melyben biztonságosan és kényelmes tudjuk szállítani, akár hátizsákban, akár övre fűzve.
A Pendleton Lite Hunter kés tulajdonságai:
Markolata állandó (nem összecsukható kivitel)
Csúszásmentes markolat
Penge anyaga: 4116-os rozsdamentes acél a Krupp cégtől
Markolat anyaga: polipropilén
Penge hosszúság: 90, 9 mm
Teljes hossz: 215 mm
Súly: 76, 5 g


Jelenlegi ára: 11 790 Ft
Az aukció vége: 2020-07-27 14:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése