2020. szeptember 24., csütörtök

Vagabond sötétkék loafer ezüst díszítéssel - Jelenlegi ára: 7 000 Ft


Vagabond sötétkék loafer ezüst díszítéssel
Egyszer volt a lábamon ez a sötétkék Vagabond cipő, de sajnos nem találtunk egymásra. Ezüst díszítés van rajta, így inkább olyanoknak ajánlom, akik a kiegészítőik tekintetében is az ezüstöt részesítik előnyben.
Milyen színtípusnak ajánlom: tél, nyár
Mikor viseld: tavasz, ősz
Állapot: új, egyszer viselt
Anyaga: bőr, műbőr
Színe: sötétkék
Mérete: 38
"Sokáig úgy gondoltam, hogy nem szeretném eladni a ruháimat, ragaszkodtam hozzájuk sokáig. Van, amelyik 5, van, amelyik 8 éve áll a szekrényben, de vannak köztük fiatalabb darabok is, egy-egy mellényúlás mementói. Őszintén: sajnálom, hogy csak állnak a szekrényben, és nem viseli őket valaki olyan, akit boldoggá tehetnének. Ezért örültem, amikor a Vatera. hu felajánlotta, hogy közösen megkereshetjük azokat, akik szeretettel viselik tovább a gardróbomban álló ruhadarabokat. Lehet, hogy pont te leszel az, aki kincsre talál? Eszter"
Mit jelent a #használtruhaszeptember?
A #SecondHandSeptember egy figyelemfelkeltő kampány, amelyet az Oxfam nonprofit szervezet indított. Adataik szerint az Egyesült Királyságban hetente 11 millió ruhadarab kerül a szeméttelepekre. A ruhaipar, a túltermelés és a túlfogyasztás miatt az egyik legkörnyezetszennyezőbb iparág jelenleg, ezért az Oxfam arra biztat mindenkit, hogy szeptemberben új ruhák vásárlása helyett inkább szerezzük be a ruháinkat másodkézből.
Sziasztok! Mengyán Eszter - Holy Duck vagyok, újságíró, 2016 óta foglalkozom a környezettudatos öltözködéssel, fenntartható divattal és tudatos ruhavásárlással, amelyről blogot is vezetek. Szerettem volna, ha még többen tudomást szereznek róla, mennyire környezetterhelő és kizsákmányoló a divatipar jelenlegi működése. A probléma felvázolása mellett megoldásokat is szeretnék mutatni arra, hogy mit tehetünk, és hogyan vásárolhatunk vagy adhatunk el ruhát tudatosabban!
A témához kapcsolódó további tartalmakat olvashatsz Mengyán Eszter- Holy Duck oldalán és az általa írt cikkeket a
Zöld Vaterán.


Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2020-09-24 21:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése