2021. február 22., hétfő

Baseus mágneses autós tartóállvány (műszerfalakhoz és légkimenetekhez) - fekete - Jelenlegi ára: 8 190 Ft

Használja autójában a Baseus mágneses telefontartót, élvezze a stabil mágneses tartást és állítsa személyre szabottan a kényelmes használat érdekében.
Baseus mágneses autós tartó
A Baseus SULD-01 mágneses autós tartó stabil, biztonságos rögzítést biztosít az Apple iPhone 12 készülékhez. Az Ön preferenciáitól függően kétféle módon is használhatja - a műszerfalra vagy a szellőzőrácsra helyezve. A 360 ° -os elforgatás megkönnyíti a Baseus SULD-01 pontos elhelyezését ott, ahol szüksége van rá.
Ideális iPhone készülékéhez
A konzol kiváló minőségű NdFeB mágnessel van felszerelve, amely tökéletesen illeszkedik az iPhone beépített mágneses alkatrészeihez. Vonzereje valóban nagy, ami rendkívül stabil, biztonságos tartást tud nyújtani a telefonjához. Vezetés közben nem kell aggódnia okostelefonja biztonságáért - még a rögös utak sem jelentenek problémát!
Élvezze a használat egyszerűségét
A Baseus SULD-01 kivételes kényelmet nyújt. Mivel az NDFeB mágnes tökéletesen illeszkedik az iPhone mágneses alkatrészeihez, nem kell további fém alkatrészeket felszerelni. A telefont szintén nem szükséges kivenni a tokból. A tartó mágneses tere olyan erős, hogy átmegy a tokon és stabil rögzítést biztosít minden helyzetben.
Válassza ki, hogyan és hova szerelje fel
A fogantyút ott használja, ahol szeretné. Csatlakoztassa a szellőzőrácshoz egy szilikon kupakkal ellátott, biztonságos markolat segítségével, vagy helyezze az autó műszerfalára - a kiváló minőségű 3M ragasztó garantálja a megbízható stabilitást. Pontosan használhatja a Baseus SULD-01-et, ahogyan szeretné - az Ön kényelme a legfontosabb!
Szabadon beállíthatja a helyzetét
A tartó feje 360 ?? ° -ban elforgatható, amely korlátlan lehetőségeket kínál a telefon helyzetének az Ön igényeinek megfelelő beállításához. Helyezze függőlegesen vagy vízszintesen, állítsa be a dőlését és használja például a navigációt. A Baseus megadja az álmodozás szabadságát, és elfelejti a nyaki fájdalmat vagy az idegesítő tükröződéseket.
Felejtsd el az interferenciát
A fogantyú okos kialakításának köszönhetően nem kell aggódnia az esetleges jelzavarok miatt. A stabil és zárt mágneses tér nem befolyásolja a kapcsolat minőségét, és akadálytalanul lehetővé teszi a telefonos beszélgetést vagy a navigáció használatát. A Baseus SULD-01 segítségével elfelejt minden problémát!
Leírás
Anyag: Fém + Üveg
Méret: 63mm
Szerelés módja: Ragasztás / Rögzítés 
Alkatrészek: Vaslemez x1


Jelenlegi ára: 8 190 Ft
Az aukció vége: 2021-02-22 23:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése