2021. május 24., hétfő

ÚJSZERŰ TCM bevarrt melltartós, elasztikus anyagú sportos női top, 38/40-es méretben - Jelenlegi ára: 1 200 Ft


Eladó TCM márkájú  (tudomásom szerint eredeti, a márkajelzést mutatja a második fotó is) divatos női sportos top. A top bevarrt melltartót tartalmaz, ujjatlan (spagettipántos), oldalt egyenes vonalú és rövidebb fazonú.
A bevarrt rész alul gumirozott.
Pontos mérete a nyaknál szerepel: 38/40-es,   körülbelül női EUR M/L-es méretnek felelhet meg.
Anyaga elasztikus (8%) poliamid (92%). A ruhának az anyaga valamennyit enged, inkább közepesen vastagabb viselet -de bármikor hordható.
Hibátlan, tökéletes, újszerű állapotú (nem fakó, nem foltos, nem kinyúlt, nem bolyhos, nincs szálkihúzódás, nem lukas, nem varrott).
PONTOS MÉRT MÉRETEK:
A piactér sablonján megadott értékeket kiterítve mértem. A zárójelben feltűntetett értékek: A kiterített állapotban mért, illetve elasztikus, valamint anyagából adódóan engedő ruhák esetében a körülbelüli maximumig mért értékeket jelentik tól-ig határok között.
Hossz válltól a ruha aljáig mérve: 51 cm.
Alul bősége: körülbelül 2x(37-48) cm.
Derékbőség:  körülbelül 2x(36-46) cm.
Mellbőség: körülbelül 2x(39-48) cm.
Szivesen válaszolok kérdésekre a termékkel kapcsolatban! Nézd meg a többi aukciómat is, válogass kedvedre! A termékeket vasalva postázom, de többnyire mosást igényelnek. Alkuképes a termék. Ötnél több termék vásárlása esetén 10% kedvezményt adok. Személyes átvétel Szolnokon előre megbeszélt helyen és időpontban megoldható.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2021-05-25 06:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése