2021. szeptember 26., vasárnap

Afrikai óriáscsiga: Archachatina marginata ovum - acromelanic - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Archachatina marginata ovum - acromelanic színű babák keresik szerető gazdijukat.
A kicsik kb. 3 cm körüliek, amint a képeken is látszik (a nagy csiga csak illusztráció). A csigák jelenleg akciósan 20% kedvezménnyel 3200 Ft-ért kaphatóak.
Tartásuk viszonylag egyszerű, átlagosan 24-26 fokon érzik jól magukat. Talajnak ajánlott enyhén nedves kókuszrost (nem szabad túlnedvesednie, mert az a csiga betegségéhez vezethet, akkor jó, ha szorítás hatására már nem csurog belőle a víz). Fontos számukra a kalcium és fehérjabevitel. Kalcium pótlásra ajánlott: szépia, futor, mészkőliszt stb., amelynek állandóan elérhetőnek kell lennie. Fehérjeforrásként: lemezes haltáp, szárított rákfélék, teknőstáp, Snail food mix, jó minőségű macska/kutyatáp minimum 30% fehérjetartalommal, heti 2-3 alkalommal.
Fizetés előre utalással. A csomagot a megrendelést és fizetést követő héten Hétfőtől-Szerdáig adom fel. A beállítottaktól eltérő szállítási módokról kérlek érdeklődj üzenetben. A postán maradó elsőbbségi levél max 300 grammos rendelési súlyig lehetséges, így ha több állatot szeretnél kérlek írj üzenetet.
Régóta foglalkozok egzotikus csigák tartásával és tenyésztésével. Jelenleg több, mint 50 fajból áll - kb. 500 egyedet számol - az állományom.

Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2021-09-26 23:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése