2021. október 29., péntek

VADONATÚJ!!! FÉLÁRON!!! 40-es méretű CCM Tracks C-52 hokikorcsolya jégkorcsolya hoki korcsolya - Jelenlegi ára: 18 500 F


Licit tárgya: új CCM hokikorcsolya
Vadonatúj!!!
Féláron!!! új ára 99, 99 Euro volt (9. kép)!!! Itt az utód linkje: KATT IDE!
CCM Tracks hoki korcsolya, mérete 40-es, belső talpbélés hossza 26 cm.
Ausztriában vásároltam a fiamnak egy szezonvégi leárazáskor, mondván, hogy jövőre még jó lesz. Persze, hogy addigra kinőtte. Új ára 100 Euro volt.  
Vadonatúj, eredeti dobozában, papírjával együtt, mint a képek is tanúsítják.
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sí- és snowboardfelszereléseit, szánkót, bobot, korcsolyát, stb... mert újak lesznek karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert a reális áránál 30-50%-kal olcsóbban adom. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!
Van sok más hasznos termékem (pl.: féláron Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet áldozni rájuk! Ide kattintva megtekinthetőek!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 18 500 Ft
Az aukció vége: 2021-10-29 12:40 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése