2021. november 30., kedd

Találd Ki társasjáték - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képen látható Találd ki társasjáték!
Megkímélt állapotban. - A kereső kártyák közül (sárga) 1 db hiányzik. Doboza picit viseletes. Játékleírás:
Egy társasjáték, amely minden korosztály számára ideális. Bizony, a "Találd ki! " egy igazán szórakoztató, egyben fejtörő játék, amit lehetetlen megunni. A feladatod az lesz, hogy válassz egy kártyát, majd helyezd a tartóba. A társadnak ki kell találnia, hogy ki szerepel rajta. Olyan kérdésekkel juthattok közelebb a célhoz, mint, hogy - "Visel-e szemüveget? Bajuszos? Van kalapja? " Minden kérdés és válasz után az ellenfelednek le kell hajtania azokat az ajtókat, melyek nem felelnek meg a személyleírásnak, így közelebb kerül ahhoz, kit is rejthet a kártyád. Vigyázz, ha rossz kérdéseket teszel fel, elveszítheted a játékot! Az lesz a győztes, aki 5 kört megnyer. A klasszikus barkochba játék újragondolt köntösben kápráztat el mindenkit. Csapj le rá!
Kérésre postázok vaterafutárral, DPD futárral és foxposttal és ha valaki szeretné állítok be fix árat.
ÚJ információ a postai szabályzat változásával kapcsolatban, utána kérdeztem:   Tehát a 2, 4 centinél vastagabb leveleket lehet feladni ajánlott levélként is csak postánmaradóként kell kérni. Magyarul a címzettnek be kell menni érte a postára. A csomagját nyomon tudja követni a ragszám alapján és + 38 Ft-ért küldenek neki sms-et amikor már bemehet az ő általa kiválasztott postára. Így ugyanúgy mehetnek az 500 és 750 grammos levelek! Annyi, hogy utána kell járni melyik postákon lehet kérni postánmaradó levelet, mert nem minden postán, de azt mondták tuti minden faluban, városban legalább egy helyre kérhető!
Személyes átvétel megoldható Szegeden vagy Csongrádon (2 hetente). Van lehetőség gyűjtögetésre (max. 2-3 hét), ha megnyertél egy termékemet, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, lehetőleg e-mailben.  A játékok esetében megvárnám az aukciók végét, nem szeretném zárni hamarabb.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-12-01 00:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése