2020. december 29., kedd

Ginkgo biloba 120mg 100 kapsz. PipingRock - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

                                                                 
Természetesen több termék együttes vásárlása esetén sem változik a szállítási díj.
A koncentráció, a figyelem, a mentális képességek fokozására alkalmas az agy vérellátásának növelése által.
Antioxidáns hatású, védi a sejteket a szabad gyökök okozta sérülések ellen, erősítve ezáltal az immunrendszert.
Az időskorban tapasztalható mentális és memóriafunkciós romlást késlelteti, és különféle öregkori betegségek, mint pl. az Alzheimer-kór kialakulását lassítja. Csökkenti az időskori depressziót és szorongást.
További feltételezett hatások
Fagydaganatok csökkentése
Raynaud-kór és lábban (végtagokban) kialakuló érszűkület kezelése
Izomgörcs megszüntetése
Fejfájás, fülzúgás és szédülés megszüntetése
A hímvessző merevedési zavarainak kezelése
A páfrányfenyő jó hatással van a vérkeringésre, számos szerv (pl. az agy és a pénisz) vérellátását javítja, növeli a szervek oxigénellátását, ezáltal segítve azok működését. Fokozza a verőerek rugalmasságát, ilymódon javítva az agy vérellátását. Aszpirinhez hasonló hatása gátolja a vérrögök kialakulását, amik az agyi infarktus egyik okozói lehetnek. A páfrányfenyő kivonata antioxidáns hatással is rendelkezik, ezzel védve (pl. ideg)sejtjeinket a káros szabad-gyökök hatásától. Egyes vizsgálatok azt mutatták, hogy a belső fül vérellátásának javítása révén drámai javulás érhető el a szédülés, fülcsengés, fülzúgás miatt panaszkodó betegeknél.
A Piping Rock termékeinek célja az Ön egészségének javítása és az élete megváltoztatása. Minden termékünknél garantáljuk a biztonságosságot, a tisztaságot és a hatáserősséget. Megbízható beszállítóktól származó, egészséges alapanyagokat használunk, amelyek minőségét ellenőrizzük a laboratóriumunkban. Magunk gyártjuk az étrend-kiegészítőinket, mi ellenőrizzük a gyártás minden lépését, és ezért magabiztosan ígérhetjük a kiváló minőséget. Büszkék vagyunk a Jó gyártási gyakorlat (Good Manufacturing Practices, GMP) betartására, és teljesítjük az Amerikai Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszerügyi hatósága (Food and Drug Administration, FDA) által előírt szabványokat. A Piping Rock termékeinek tisztaságát ezen kívül az FDA által jóváhagyott független szervezetekkel is ellenőriztetjük.


Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 02:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése