2022. december 26., hétfő

Draft of Darkness (PC - Steam elektronikus játék licensz) - Jelenlegi ára: 3 675 Ft

Csatlakozz Discord szerverünkhöz! A Játékról A Draft of Darkness egy szélhámos fedélzetépítő posztapokaliptikus környezetben, túlélési horrorral és erőforrás-kezelési mechanikával. Válassz ki egy hőst, építsd fel a kezdő paklit és kezdd el a kalandot! Útja során: Harcolj fertőzött lényekkel , kormányzati robotokkal és más túlélőkkel egy körökre osztott harcrendszerben. Fedezzen fel egy posztapokaliptikus várost , amelyet a sötétség emésztett. Minden térkép eljárásilag jön létre , és minden futáshoz egyedi. Építs túlélőkből egy párt, hogy segítsen az utazásod során. Mindegyiknek megvan a saját képességei! Kereskedj, hogy jobb felszereléseket és kártyákat gyűjts , melyekkel megerősítheted társaidat. Hozz fontos döntéseket. Az Ön döntései kulcsfontosságúak a történet előrehaladásához . Egyedülálló fegyver alapú harci rendszer A Draft of Darkness minden kártyája felhasználható egyfajta fegyverrel. Határozza meg stratégiáját azáltal, hogy egyedi paklit épít, amely különböző fegyvertípusokból származó kártyákat kombinál. Minden fegyver egyedi mechanikával rendelkezik, amelyek keverhetők és összeilleszthetők őrült kombókhoz ! Fedezze fel az eljárásilag generált térképeket Keressen barátokat és ellenségeket, akik a rezidencia, az utcák és a kórházi területek sötét sarkaiban rejtőznek. Kezelje pártja állapotát, kerülje el minden áron a sugárzást és a fertőzést! Minden futás számít Minden futás végén, még akkor is, ha nem sikerül, krediteket kapsz, amelyek segítségével nyomócsomagokat nyithatsz, hogy új kezdőkártyákat nyiss a következő futáshoz. Minden halál egy lehetőség új stratégiák kipróbálására! Minden választás számít A Draft of Darkness egyedülálló "meta story progression" rendszerrel rendelkezik, ahol minden döntés megváltoztathatja a történet kimenetelét, és új utakat tesz lehetővé a fejlődéshez. Lehet, hogy a következő futás alkalmával különböző választási lehetőségeket próbálhat ki, de legyen óvatos, némelyikük súlyos következményekkel jár.
Csatlakozz Discord szerverünkhöz!
A Játékról A Draft of Darkness egy szélhámos fedélzetépítő posztapokaliptikus környezetben, túlélési horrorral és erőforrás-kezelési mechanikával. Válassz ki egy hőst, építsd fel a kezdő paklit és kezdd el a kalandot!
Útja során:
Harcolj fertőzött lényekkel , kormányzati robotokkal és más túlélőkkel egy körökre osztott harcrendszerben.
Fedezzen fel egy posztapokaliptikus várost , amelyet a sötétség emésztett. Minden térkép eljárásilag jön létre , és minden futáshoz egyedi.
Építs túlélőkből egy párt, hogy segítsen az utazásod során. Mindegyiknek megvan a saját képességei!
Kereskedj, hogy jobb felszereléseket és kártyákat gyűjts , melyekkel megerősítheted társaidat.
Hozz fontos döntéseket. Az Ön döntései kulcsfontosságúak a történet előrehaladásához . Egyedülálló fegyver alapú harci rendszer A Draft of Darkness minden kártyája felhasználható egyfajta fegyverrel. Határozza meg stratégiáját azáltal, hogy egyedi paklit épít, amely különböző fegyvertípusokból származó kártyákat kombinál. Minden fegyver egyedi mechanikával rendelkezik, amelyek keverhetők és összeilleszthetők őrült kombókhoz !
Fedezze fel az eljárásilag generált térképeket Keressen barátokat és ellenségeket, akik a rezidencia, az utcák és a kórházi területek sötét sarkaiban rejtőznek. Kezelje pártja állapotát, kerülje el minden áron a sugárzást és a fertőzést!
Minden futás számít Minden futás végén, még akkor is, ha nem sikerül, krediteket kapsz, amelyek segítségével nyomócsomagokat nyithatsz, hogy új kezdőkártyákat nyiss a következő futáshoz. Minden halál egy lehetőség új stratégiák kipróbálására!
Minden választás számít A Draft of Darkness egyedülálló "meta story progression" rendszerrel rendelkezik, ahol minden döntés megváltoztathatja a történet kimenetelét, és új utakat tesz lehetővé a fejlődéshez. Lehet, hogy a következő futás alkalmával különböző választási lehetőségeket próbálhat ki, de legyen óvatos, némelyikük súlyos következményekkel jár.


Jelenlegi ára: 3 675 Ft
Az aukció vége: 2022-12-27 01:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése