2022. december 2., péntek

Napelemes Biztonsági Kültéri Wifi Kamera - Jelenlegi ára: 31 990 Ft

A képek illusztrációk, a kamera teljesen fehér színű!
Napenergiával működő és teljes 360° -os lefedettség: a szoláris biztonsági kamera beépített 7200 mAh-s újratölthető akkumulátorral rendelkezik, és a napelem panelen vagy az USB-kábelen keresztül teljesen fel van töltve a 100%-os vezeték nélküli és megszakítás nélküli tápellátás érdekében. Soha nem kell szétszerelni a kamerát a töltéshez, ugyanakkor az alkalmazással képes szabályozni a vízszintes 355° -os és a függőleges 90° -os elforgatási szögeket, így könnyedén lefedi a 360° -os látómezőt. 365 napos megszakítás nélküli védelmet nyújthat Önnek, és gondoskodhat otthona biztonságáról.
1080p és színes éjszakai látás: a vezeték nélküli kültéri kamera a legfejlettebb 1/3 cm-es színérzékelőt és fejlett 1080p optikai lencsét használja. még gyenge fényviszonyok mellett is részletgazdag és tiszta grafikát és videót biztosít, míg a továbbfejlesztett, nagy teljesítményű fehér fény és a beépített infravörös ledsor segítségével színes képeket és videókat készíthet éjszaka, 7-10 méteres éjjellátó hatótávolsággal.
IP66 vízálló és továbbfejlesztett wifi antenna: a vezeték nélküli kültéri biztonsági wifi kamera továbbfejlesztett IP66 anyagból készült, amely esőtől, napfénytől, magas hőmérséklettől és erős hidegtől függetlenül is biztonságosan használható. ugyanakkor nagy nyereségű 2db wifi antennával és 2, 4g wifi átvitellel van felszerelve, mely szélesebb tartományban tudja fogadni adatait.
pir érzékelés és kétirányú beszéd: a napelemes biztonsági kamera egy teljesebb pir érzékelési technológiát választ, intelligensen megkülönbözteti az embereket, autókat, háziállatokat, elhaladókat, tartózkodókat, távozókat stb., valós időben továbbítja őket az alkalmazáshoz, és tud rajzolni testre szabott megfigyelési területek egyidejűleg, a beépített mikrofonon és hangszórón keresztül vészhelyzetekben távoli figyelmeztetések használhatók a veszteségek megelőzésére, emellett valós időben cseveghet családjával és barátaival.


Jelenlegi ára: 31 990 Ft
Az aukció vége: 2022-12-03 03:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése